Yealink SIP-T52S Voip telefoon

€145,00
De Yealink SIP-T52S is een zakelijke VoIP telefoon waarin 12 SIP-accounts geprogrammeerd kunnen worden en waarmee u 16 gesprekken tegelijkertijd kunt voeren. De VoIP telefoon met 2,8" LCD kleurenscherm bevat Bluetooth, 2 Gigabit Ethernetpoorten en ondersteunt PoE. Geschikt voor wandmontage.

Eigenschappen Yealink SIP-T52S:

16 gelijktijdige gesprekken, 12 SIP-accounts
HD geluidskwaliteit, HAC-handset
2,8" 320p x 240p LCD kleurenscherm met backlight
Ingebouwde Bluetooth
Telefoonboek met ruimte voor 1000 contacten
Busy Lamp Field
Power over Ethernet ondersteuning
USB-aansluiting voor een headset
Ondersteunt WiFi in combinatie met de WF40

Zakelijke VoIP telefoon

De zakelijke Yealink SIP-T52S is een VoIP telefoon met 2,8" LCD kleurenscherm, waarmee 16 gelijktijdige gesprekken gevoerd kunnen worden. De HD geluidskwaliteit van de HAC-handset zorgt voor een goede verstaanbaarheid. Het toestel met Linux besturingssysteem en Nederlandse firmware is uitgerust met twee Gigabit Ethernetpoorten, ondersteunt PoE en beschikt over Bluetooth voor een efficiënte samenwerking.

Perfecte audiokwaliteit

Perfecte audiokwaliteit is van belang bij zakelijke telefonie. De Yealink SIP-T52S biedt HD audiokwaliteit, zowel via de HD handset als de HD speaker. De HAC (hearing aid compatible) handset zorgt ervoor dat het gesprek ook voor personen met een minder goed gehoor verstaanbaar is.

Stijlvol ergonomisch design

De Yealink SIP-T52S heeft een stijlvol design en een ergonomisch vormgegeven handset. Het scherm staat op een verstelbare standaard, zodat u de kijkhoek kunt aanpassen. Zo kunt u het scherm onder de juiste hoek plaatsen voor het beste zicht. Het is ook mogelijk om de VoIP telefoon aan de wand te monteren en om het aantal functietoetsen uit te breiden door de toevoeging van maximaal drie EXP50 Expansion Modules.

PoE ondersteuning

De Yealink VoIP telefoon ondersteunt Power over Ethernet (PoE 802.3af), waardoor hij via de netwerkkabel gevoed kan worden. Wilt u gebruikmaken van PoE, dan heeft u daarvoor een PoE switch nodig. Wilt u de SIP-T52S niet met PoE gebruiken, maar los aansluiten op een netwerk en stroom? Dan kunt u een losse Yealink voeding bestellen.

Bluetooth en USB 2.0

Dankzij ingebouwde Bluetooth kunt u een draadloze Bluetooth headset aansluiten aan de Yealink VoIP telefoon. Daarnaast kunnen mobiele contacten gesynchroniseerd worden. De USB 2.0 poort maakt het mogelijk om gesprekken op de nemen op een USB-stick of om met behulp van een Yealink WF40 WiFi te verkrijgen. Bovendien is de USB-poort ook geschikt om een USB-headset aan te koppelen en om Expansion Modules aan te sluiten.

Inhoud verpakking

  • Yealink SIP-T52S met standaard
  • Handset met kabel
  • Ethernetkabel
  • Snelle installatie gids
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen