Sip Trunks

 

De intelligente SIP-trunk oplossing

Veel ondernemers denken pas aan de mogelijkheden voor besparing van hun telecommunicatiekosten op het moment dat zij moeten investeren in een nieuwe telefooncentrale.
U kunt met onze siptrunks al starten met het verlagen van uw telecommunicatiekosten als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven.

De SIP-trunk oplossing van Voltacom die uw telefooncentrale koppelt aan het communicatieplatform van Voipz. Dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan u gewend bent. Hierdoor verandert er voor u verder niets. Of toch wel? Uw telefoonrekening valt geheid lager uit.Geschikt voor alle telefooncentrales

Onze sip trunks zijn geschikt voor vrijwel alle typen telefooncentrales. Als u een analoge of ISDN-telefooncentrale heeft, plaatsen wij een VoIP-adapter om uw telefooncentrale aan te sluiten op het communicatieplatform van Voipz.

 


Vestigingen koppelen

Sip trunks zijn extra interessant als u meerdere vestigingen heeft. Met behulp van de siptrunks koppelt u al uw vestigingen eenvoudig aan elkaar, ongeacht het merk van de lokale telefooncentrales.

 


Gratis onderling bellen

Bij veel bedrijven wordt een aanzienlijk deel van de gesprekken tussen medewerkers onderling gevoerd. Omdat uw vestigingen aan elkaar worden gekoppeld bevinden deze zich in één telefonienetwerk waardoor alle medewerkers onderling gratis bellen. Ook belt u gratis naar externe nummers van klanten die op het core netwerk zijn aangesloten.

 


Geen analoge of ISDN-lijnen nodig

Omdat u uw analoge en/of ISDN netlijnen niet meer nodig heeft, bespaart u op de maandelijkse abonnementskosten van uw netlijnen. Uw telefoonnummers kunnen gewoon meegenomen worden.

 


Maximale betrouwbaarheid

Ons communicatieplatform is in eigen beheer ontwikkeld, redundant uitgevoerd en gedistribueerd over maar liefst vijf verschillende datacenters. Onze technische specialisten waken 24/7 over uw telefoniediensten.

 


Flexibele uitbreiding van faciliteiten

Naast de standaard handige bereikbaarheidsfuncties die onze dienst biedt, kunt u uw huidige telefooncentrale bovendien eenvoudig uitbreiden met innovatieve functies als IVR, Unified Messaging en Wachtrijen.

 


Overstappen naar VoIP

Als u VoIP gefaseerd in uw bedrijf wilt doorvoeren zijn siptrinks zeer geschikt. U sluit eerst uw huidige centrale aan op ons VoIP-platform. Als uw telefooncentrale in een later stadium is afgeschreven, stapt u vervolgens over naar onze dienst Hosted Voice.

 

VoIP siptrunk rechtstreeks aansluiten op uw telefooncentrale

VoIP siptrunk aansluiten op uw telefooncentrale via een VoIP gateway