UBIQUITI UNIFY CLOUD KEY, G2

€172,00

Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2

Met de Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2 beheert u al uw UniFi apparaten vanaf één centraal punt via de Cloud, waar u ook bent. Het is een mini-computer en software controller in één die gevoed wordt via PoE (802.3af). Deze variant is uitgerust met Bluetooth, ingebouwd display en back-up batterij.
Eigenschappen Ubiquiti UniFi Cloud Key Gen2
4x krachtiger dan de originele Cloud Key
Beheer uw UniFi apparaten vanaf 1 centraal punt
UniFi Controller op afstand te benaderen via webbrowser
Met Bluetooth-zender voor installatie via UniFi app
Geïntegreerd display met statusinformatie
Draait deels lokaal en deels op cloud
Wordt gevoed via PoE (802.3af) of USB-C
Ingebouwde back-up batterij
Quad Core processor met 2GB RAM

UniFi Controller met Hybride Cloud

De UniFi Cloud Key Gen2 is een mini-computer en software controller in één, waarmee u al uw UniFi apparaten beheert en configureert vanaf 1 centraal punt. De Cloud Key draait deels lokaal en deels op de cloud, zodat u de apparaten op afstand kunt beheren via uw webbrowser. Mocht de internetverbinding wegvallen, dan kan de controller gewoon door blijven draaien.

De Cloud Key bevat een quad core processor met 2GB RAM en werkt met de nieuwste versie van UniFi Controller. Hij wordt gevoed via Power over Ethernet (802.3af) en kan op de meeste switches worden aangesloten. Het is niet nodig om extra software of licenties te downloaden.

Nieuwe functionaliteiten

De Cloud Key Gen2 is de opvolger van de oude Cloud Key en is uitgerust met een ingebouwde Bluetooth-zender zodat u hem direct kunt koppelen met de UniFi app op uw smartphone. Via deze app kunt u het netwerk vervolgens in slechts een paar minuten configureren. Tevens bevat de Cloud Key Gen2 een ingebouwde back-up batterij die het systeem veilig laat afsluiten bij stroomuitval. Ook nieuw is het geïntegreerde display dat belangrijke informatie over de netwerkstatus toont.

Opties UniFi Controller

Met de UniFi Controller, de software die hoort bij de UniFi Cloud Key Gen2, kunt u de UniFi access points en de UniFi USG configureren, aansturen en monitoren. De gebruiker krijgt een duidelijk overzicht van alle apparatuur binnen het netwerk en inzicht in het netwerk zelf. Zo kunt u zien hoeveel clients er verbonden zijn en welke apparaten er worden gebruikt. U kunt ook clients blokkeren of verwijderen uit het netwerk.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen