Robin ProLine SIP, 4 toetsen

€618,00

Een modern vormgegeven intercom die gebruik maakt van slimme IP-technologie. De bediening is eenvoudig: bel aan door op de toets met het belsymbool te drukken. De intercom laat een belsignaal horen en maakt verbinding met het ingestelde telefoontoestel of unit.

De Proline SIP communiceert via het SIP-protocol waardoor hij aan een grote verscheidenheid aan centrales en telefoonsystemen te koppelen is. De grafeerbare toetsen en keypad zijn voorzien van achtergrondverlichting zodat de intercom in het donker ook goed zichtbaar is.

SIP Protocol
Dankzij het universele Session Initiation Protocol (SIP) zijn de intercoms bij uitstek geschikt voor koppeling aan telecommunicatiesystemen van andere merken, zoals bewakings- en telefooncentrales op basis van VoIP. Via de bovenstaande button Compatibiliteit vindt u de nodige informatie over de ondersteunde telefoonsystemen. De Robin SIP Intercoms beschikken over een eigen SIP-protocol stack en geen interne ATA.

Behuizing
De behuizing is vervaardigd van geanodiseerd aluminium met een licht geborstelde afwerking aan de voorzijde. Standaard wordt de unit als inbouwmodel geleverd en optioneel kan er een opbouwbehuizing (type C03001) worden meegeleverd. Voor inbouw in betonnen of gemetselde muren kan de Robin Flushmount box met stelmogelijkheid (type C01112) worden toegepast.

Toetsen en Keypad
De piëzotoetsen en keypad zijn voorzien van achtergrondverlichting geplaatst achter het label. De intensiteit van de achtergrondverlichting is in te stellen via de web-interface (m.u.v. de 1 druktoets variant). Iedere toets kan van een unieke (naam) gravering voorzien worden welke bij de bestelling van de intercom unit gespecificeerd kan worden. Eventuele nabestelling van gegraveerde labels is ook mogelijk.

Voeding
De Robin SIP Videosystemen worden gevoed via “power-over-ethernet” (PoE, IEEE 802.3af). Hierdoor is er geen aparte voeding nodig. Slechts één IP-verbinding met het interne netwerk is voldoende.

Webbased configuratie
Configuratie zoals het instellen van de te kiezen telefoonnummers vindt plaats via een praktische web-interface. Achter iedere toets kunnen 3 telefoonnummers of groepsnummers geprogrammeerd worden die na elkaar worden gebeld als het voorgaande telefoonnummer bezet is of niet wordt beantwoord.

Bediening van deuren, slagbomen en gates
Met een geïntegreerd deur contact kunt u eenvoudig en veilig op afstand de bezoekende personen toegang verlenen. Het openen vindt plaats via een instelbare toetsencombinatie, Eventueel kunnen complexere of meerdere schakelingen worden uitgevoerd met een separaat leverbare IP-Quad-Webrelay unit (type C01037) welke over vier relais beschikt en overal in het netwerk te plaatsen is.

Picture To E-mail
Vanaf software versie 3.5.0, ondersteunen de Robin SIP intercoms de Picture To Email functie. Deze functie stuurt via email een foto van de bezoeker naar een vrij in te stellen emailadres.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen