Mitel / Aastra 6867i

€190,00 €145,00

Krachtige, uitbreidbare SIP Desktop Telefoon met kleurenscherm. 

Een 9-lijns SIP-telefoon die speciaal ontworpen is voor power users die veel van zowel hun telefoons als van hun netwerken te eisen. De Aastra 6867i biedt opmerkelijke HD wideband audio en een verbeterde speakerphone die dual microfoons en geavanceerde audio processing gebruikt om rijker en duidelijker zijn handsfree-gesprekken te bereiken. 

Ondersteunt de high speed netwerken van vandaag door middel van twee Gigabit Ethernet-poorten, de 6867i beschikt over een groot kleuren LCD-display, 6 programmeerbare functietoetsen, 4 programmeerbare context-gevoelige systeem toetsen en inheemse DHSG/EHS headset support. Indien uitgerust met een optionele afneembare toetsenbord, en maximaal drie uitbreidingsmodules wordt de 6867i een robuuste productiviteitsverhogende desktop communicatie-instrument. 

Met zijn volledig klantgericht hard key lay-out, XML-mogelijkheden en een ecologisch efficiënte PoE-klasse 2 rating is de 6867i is een van de meest geavanceerde SIP-desktop telefoons die vandaag op de markt beschikbaar zijn.

Opmerkelijke Audio

Alle 6800i Serie SIP-telefoons zijn voorzien van Aastra's high definition Hi-Q audiotechnologie om verbeterde prestaties en stem duidelijkheid te leveren. Geïtegreerde HD wideband audio codecs, geavanceerde audio processing en hardwarecomponenten die een wideband frequentiebereik ondersteunen, de 6867i biedt een superieure geluidskwaliteit op elke audio path; handset, luidspreker of headset-poort; gesprekken kristalhelder en meer levensecht makend.
Nog indrukwekkender is het unieke ontwerp van de 6867i luidspreker die dual microfoons en geavanceerde audio processing gebruikt om rijkere en duidelijkere handsfree gesprekken te bereiken.

Groot kleuren scherm

De Aastra 6867i is voorzien van een hoge resolutie 3,5" QVGA LCD-display die een rijke visuele presentatie levert en zo helpt de productiviteit en gebruiksgemak te verbeteren. Het grote kleurenscherm in combinatie met ICON gebaseerde navigatie-menu's en intuïtieve gebruikersinterface maken de vele krachtige telefoonfuncties van het 6867i instinctief gemakkelijk te gebruiken.

Flexibele Headset Opties

De Aastra 6867i is voorzien van een innovatieve headset-poort die op unieke wijze ondersteuning biedt voor twee voor DHSG/EHS en modulaire 4-pins headset aansluitingen. Gebruikers met draadloze headsets die DHSG/EHS ondersteunen kunnen nu rechtstreeks verbinding maken met de 6867i zonder de extra kosten van extra adapters of kabels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen