Voxstar S50 VoIP PBX

€719,00

De Voxstar S50 VoIP telefooncentrale ondersteunt 25 gelijktijdige gesprekken en maximaal 50 gebruikers. Daarmee is dit de ideale basis voor elk klein tot middelgroot bedrijf. De centrale is compatibel met vrijwel alle VoIP telefoons en biedt een enorme hoeveelheid aan functionaliteiten.

Eigenschappen Voxstar S50

VoIP telefooncentrale voor kleine tot middelgrote bedrijven
Tot 25 simultane gesprekken
Geschikt voor maximaal 50 gebruikers
Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Met ingebouwde firewall
Ruimte voor 4 uitbreidingsmodules
Ondersteunt VPN, QoS en VLAN
Eenvoudig te beheren via web-based interface

VoIP telefooncentrale
De Voxstar S50 is de ideale VoIP telefooncentrale voor kleine tot middelgrote bedrijven. Deze centrale ondersteunt tot 25 gelijktijdige gesprekken en is geschikt voor maximaal 50 gebruikers. Als VoIP telefooncentrale beschikt dit apparaat over een enorme hoeveelheid PBX functies. Bijvoorbeeld voicemail (5000 minuten) en het versturen van voicemailberichten naar uw e-mailadres.

Modules
Uniek aan de Voxstar S-serie is dat de oplossing zeer flexibel en schaalbaar is. De VoIP PBX centrales zijn namelijk voorzien van poorten waar speciale uitbreidingsmodules in kunnen worden geplaatst. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld extra aansluitingen toevoegen (o.a. FXS, FXO, ISDN, GSM/3G) aan het systeem. De Voxstar S50 heeft standaard ruimte voor 4 modules.

Compatibiliteit VoIP telefoons
Deze telefooncentrale is compatibel met VoIP telefoons van alle grote merken, waaronder Cisco, Grandstream, Polycom, Snom en Yealink. Voor de volledige compatibiliteit kijkt u in de datasheet onder het tabblad 'specificaties'.

Uitgebreide telefoonfunctionaliteiten
Deze telefooncentrale van Voxstar is voorzien van vele telefoonfunctionaliteiten. Zet eenvoudig een groepsgesprek op, zet inkomende lijnen in de wacht, kies zelf uw wachtmuziek, verbind klanten direct door met de juiste persoon of stel een automatisch antwoord in.

Met ingebouwde firewall
De Voxstar S50 zorgt niet alleen voor vlekkeloze communicatie, deze communicatie verloopt ook nog eens veilig dankzij de ingebouwde firewall. Schadelijke data wordt niet doorgelaten, waardoor u probleemloos via VoIP kunt blijven bellen. Tevens heeft u de mogelijkheid om VLAN's (Virtual LAN) en VPN-tunnels op te zetten. Met Quality of Service (QoS) geeft u bepaalde functionaliteiten prioriteit, waardoor er voor deze functionaliteit bandbreedte wordt gereserveerd. Hiermee is de werking van deze functionaliteit gegarandeerd.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen