Polycom - Polycom CX300 USB telefoon R2 voor Microsoft Lync

De Polycom CX300 is een full-duplex USB bureautelefoon, welke door zijn
intuïtieve bediening het gebruik van Microsoft Office Communicatie 2007
eenvoudiger en efficiënter maakt.

De Polycom CX300 is een professionele USB bureautelefoon voor op kantoor. Dit toestel beschikt over een twee-regel display, biedt uitstekende geluidskwaliteit en is geoptimaliseerd voor Microsoft Lync. Aansluiten doet u via de meegeleverde USB-kabel.

Eigenschappen Polycom CX300

USB bureautelefoon
Uitmuntende geluidskwaliteit
Eenvoudig te bedienen
Twee-regel display
Uitgebreide telefoonfuncties
Eenvoudig te installeren
Geoptimaliseerd voor Microsoft Lync


USB bureautelefoon
De Polycom CX300 is een USB bureautelefoon voor op kantoor. Dit toestel is geoptimaliseerd voor Microsoft Lync, waardoor u gewoon uw standaard communicatieplatform kunt blijven gebruiken. Deze bureautelefoon is eenvoudig te installeren, u hoeft alleen de USB-kabel aan te sluiten op uw PC en vervolgens kunt u probleemloos telefoneren met de Polycom CX300.

Uitmuntende geluidskwaliteit
Deze bureautelefoon biedt de geluidskwaliteit die u van Polycom mag verwachten. Met dank aan HD breedbandaudio klinken de gesprekken natuurlijk, heeft u geen last van echo en zal er geen ruis op de lijn zitten. Hierdoor kunnen uw medewerkers nog duidelijker communiceren met klanten.

Twee-regel display
De Polycom CX300 beschikt over een handig twee-regel display. Op dit display met achtergrondverlichting krijgt u tijdens een gesprek de belangrijkste details te zien. Bijvoorbeeld wie er belt, hoe lang het gesprek al aan de gang is en de tijd en datum.

Uitgebreide telefoonfuncties
Dit Polycom toestel is uitgerust met alle standaard telefoonfuncties die u nodig heeft op kantoor. U kunt het volume tijdens gesprekken aanpassen, een gesprek op mute zetten om gauw even wat te vragen aan een collega en u kunt gesprekken doorschakelen. Daarmee is de Polycom CX300 een volwaardige bureautelefoon voor op kantoor.

Inhoud verpakking

  • Polycom CX300 USB bureautelefoon
  • Handset met kabel
  • USB kabel
  • Handleiding