Patton SN 4638 VoIP Gateway BRI

€893,00 €681,00

De SmartNode 4638, met maximaal 5 ISDN2 aansluitingen en mogelijkheden voor 8 VoIP spraakkanalen tegelijkertijd, is de beste manier om ISDN-netwerken te koppelen aan Voice over IP. De oplossing biedt kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid hun communicatiekosten te verlagen en biedt daarnaast zakelijke internettelefonie voor veeleisende ISDN-gebruikers. De extra ISDN2 aansluiting lost vele problemen op die zich in de praktijk voordoen bij het installeren van een VoIP-netwerk. De aansluiting zorgt er bijvoorbeeld voor dat er altijd een back-up is naar een ISDNlijn.

De voordelen van Patton:

Zeer goede prijs/prestatie verhouding:
De prijs van de gateway/routers is zeer scherp, terwijl de Patton gateway/routers dezelfde uitgebreide functionaliteiten bieden als andere, duurdere systemen. Omdat vele modellen uit de nieuwe productlijn een combinatie zijn van een gateway en router bespaart u de kosten voor een aparte router.

Vele mogelijkheden voor configuratie:
Elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en behoeftes. Met het uitgebreide assortiment dat Tiptel en Patton u bieden, kan er altijd aan uw wensen worden voldaan. U kunt zelf de balans tussen traditionele en IP telefonie bepalen.

Quality of Service (QoS):
De gateway/routers beschikken over een uitstekende spraakkwaliteit, dankzij de geavanceerde Quality of Service functie. Spraak heeft hierdoor altijd voorrang op data, waardoor gesprekken niet weg kunnen vallen. De gateway/routers ondersteunen alle gangbare QoS standaarden in de markt (TOS, Diffserv, 802.1p).

Spraak en data over VPN (Virtual Private Network) – IPSEC (Internet Protocol Security):
De veiligheid van data die over het publieke netwerk wordt verzonden, bijvoorbeeld tussen twee vestigingen, blijft gewaarborgd.

Integratie in elk IP netwerk:
Omdat de gateway/routers zowel H.323 als SIP ondersteunen, kunnen de producten geïntegreerd worden in vrijwel elk IP netwerk.

Kosteloze software updates:
Omdat de software regelmatig wordt geupdate, blijft u altijd over de beste kwaliteit beschikken.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen