Draytek - DrayTek Vigorswitch P1090

Met behulp van deze betrouwbare PoE switch is het mogelijk PoE apparaten via de netwerkkabel te voorzien van stroom. De PoE switch is o.a. te gebruiken in combinatie met IP telefoons met PoE ondersteuning.

Lees meer...
DrayTek Vigorswitch P1090

De DrayTek VigorSwitch P1090 (ver)deelt data van het bedrade netwerk op kantoor en voorziet de aangesloten apparaten van stroom via PoE. Verbind netwerkapparaten, zoals je ip telefoon en NAS, met het netwerk via de 8 gigabit netwerkpoorten. De 4 eerste poorten verdelen 30 watt per poort. Dit maakt ze geschikt voor het aansluiten van bijvoorbeeld ip-camera's en access points.

Specificaties

* 8-Port PoE Gigabit Switch
* Port 1-4 support 802.3at PoE+ (Up to 30W power)
* 150 Watts total PoE Power (15.4W/port)
* Quality Internal PSU (mains powered)
* 11" Metal Case
* Incl. Rack-mount brackets
* Zero Configuration

 

Snelle, stevige switch
De Draytek VigorSwitch P1090 is een 8-poorts Gigabitswitch die hoge doorvoersnelheden levert. De metalen behuizing van het apparaat biedt extra stevigheid, waardoor de P1090 tegen een stootje kan. De switch is in te bouwen in een 19" patchkast, hiervoor worden 19" brackets meegeleverd.

Power over Ethernet
Sluit access points, IP-telefoons, IP-camera's of andere PoE-apparatuur aan op deze eenvoudige switch van Draytek en ze worden elk via een netwerkkabel voorzien van stroom. Extra stopcontacten zijn dus niet nodig, wat een uitkomst biedt op plaatsen waar stroomvoorziening via het stopcontact niet mogelijk is. De eerste vier poorten ondersteunen bovendien PoE+, om zwaardere apparatuur op aan te sluiten.

DrayTek Vigorswitch P1090